Wonen op 1

Lieve gasten,

Even voorstellen! Ik ben Shirley Bonenberg, het gezicht achter Dromen op 1. In april 2019 kochten wij deze vakantiewoning en omdat wij dit plekje zo fijn vinden, delen wij het graag met anderen. Een jaar lang zijn we aan het klussen geweest om er dit heerlijke vakantiehuis van te maken.

Dit is niet mijn enige bezigheid, maar ben daarnaast ook nog moeder, ik heb een vriend en ik ben interieurstyliste. Ik werk 3 dagen per week bij een tof interieurbedrijf in Biddinghuizen, Oud is Nieuw, als stoffeerster en content creator. Daarnaast geef ik ook nog interieuradvies en heb ik een webshop.

Al van jongs af aan ben ik met interieur bezig. Vanaf het moment dat ik mijn interieur begon te delen, ontwikkelde ik mijn eigen herkenbare stijl en werd de naam Wonen op 1 steeds bekender en inmiddels is het de naam van mijn bedrijfje. De naam Dromen op 1 is dus niet toevallig, maar een afgeleide en een mooie toevoeging.

In het vakantiehuis zal je regelmatig accessoires en soms zelfs stoelen aantreffen die ik verkoop via mijn webshop. Kleine accessoires zullen zelfs hier ter plekke te koop zijn, die mag je na betaling (ik stuur je een Tikkie) gezellig mee naar huis nemen. Ga maar eens op zoek, ze zijn te herkennen aan het prijskaartje.

Vind je het leuk om in de webshop te snuffelen? Klik dan op het logo!
Heb je een vraag of wil je iets kopen, app me gerust even: 06 1464 9099. En de Instagram pagina van Wonen op 1 staat onderaan deze pagina!

Een voorproefje

Hieronder zie je alvast een aantal items die in mijn webshop te koop zijn!